Sivut


sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Nostetaan paita kattoon?!?

Mainio lauantai myös takana. Esikoinen tuli hyvässä järjestyksessä kotiin joskus kolmen neljän välillä yöllä ja niin hipihiljaa, että en edes herännyt, vaikka olisin halunnut. No, ennätin minä toivotella tervetulleeksi iltapäivällä sitten ja kuulla juttuja reissusta - ja ottaa runsaat tuliaiset vastaan. Lisäksi tietenkin katseltiin kuvia. Kuvankaunista siellä Välimeren rannalla kyllä tähän aikaan vuodesta on, vehreää ja värikästä. Kaikenkaikkiaan oli mennyt hienosti koko matka ja seuraavaa jo suunnitellaan. Kirjoitusten jälkeen olisi kuulemma mahtavaa päästä uudelleen vierailemaan tuolla ja tapaamaan ystäviä. No mikä ettei! 



Kuvittele ihmiset nuotion ympärille


Meidän reissumme kuopuksen kanssa oli vähän lyhyempi ja tavanomaisempi: luonto ry:mme teki kevätretken luontopolulle. Matkalla hörpättiin nokipannukahvit ja paistettiin makkaraa (ja maissia). Me olimme muonajoukoissa, eli jätimme samoilemisen väliin ja menimme suoraan laavulle laittamaan eväitä valmiiksi. Mieluisa tehtävä, ja kuten kuvasta näkyy, pallokin oli mukana. Kuopus keskittyi enemmän urheilullisiin aktiviteetteihin.



Tämän luontokokemuksen olisin voinut jättää välistä


Niitä oli iltapäivällä luvassa kotonakin. Tai siis penkkiurheilullisia. Jännäsimme Suomen pelin koko porukalla ja tänään on sitten finaalin paikka. Hurja on tuo joukkue, henkinen kantti ja kuvia kumartelemattomuus ovat melkoista luokkaa nuorilla kavereilla. Tänään nostetaan paita kattoon?!?

4 kommenttia:

  1. Joo kuulemma jotain pelejä nyt pelataan jossain. Vissiin jääkiekkoa. :P
    Saadaanko tänne maistiaisia kuvista?

    Toivottavasti kärmes ei siellä laavun liepeillä elellyt - saisivat majailla jossain semmosissa paikoissa, missä ei ihmiset (ja koirat) liikuskele...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katotaan jos esikoinen laittaa mulle sähköisesti joitain, niin saatte ;-)

      Siellä se rannassa lymyili, aika lähellä laavua. Kurja kaveri!

      Poista
  2. Hyi saamari. Kärmekset on mun totaalinen kammo. Just luin jostakin vanhasta herrasta, jolla linnunpöntöt ovat kokopäiväharrastus. Oli vaan pudonnut kolmesta metristä alas, kun oli säikähtänyt pöntössä majailevaa kyytä!! Oikeesti???
    Tänään täytyy kyllä linnoittautua telkkarin eteen, niinkuin eilenkin. On se nyt jännää.
    Kiva kuulla, että teillä kaikilla on mukavaa, niin metsäretkillä kuin maailmallakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en yleenäs pysty edes kattoon käärmeitä mutta nyt kun kuopus halus sen nähdä, menin kameran kanssa superäitinä mukaan. Mut ne on kyllä niin ikäviä kavereita. Että linnunpöntössä, yäääk!!!

      OLi kyllä kiva retki ja esikoisella nyt varsinkin. On ihanaa kun se kertoo ja juttelee. Eilen oli koko päivän meidän kanssa, saunottiin, jutskailtiin ja tosiaan katottiin peliä kolmisin. Harvemmin sellaista harrastetaan. Ja toi pikkuveljelle söpön tuliaisenkin ;-)

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana