Sivut


tiistai 18. kesäkuuta 2013

Pupujen PP-talossa

Puhuimme pupujen PP-talosta ennen reissun lähtöämme. Konsepti on kehitteillä ja sitä täytyy vähän säätää. Meno voi nimittäin äityä aika väkivaltaiseksi. Reissumme aikana Hop su ja Lurk ki olivat paitsi ...hmmm... nylkyttäneet toisiaan myös ruvenneet tappelemaan. Ihanat pupuvahtimme, joiden luokse kaverit onneksi roudasimme, olivat toimineet aivan oikein ja erottaneet ne toisistaan. En uskalla edes ajatella miten olisi voinut käydä, jos olisimme pitäytyneet alkuperäisessä suunnitelmassa että naapurintyttö käy meillä ruokkimassa ja juoksuttamassa pupuja. Nyt ne olivat aikuisten valvovan silmän alla ja pääsivät pienillä vammoilla ja traumoilla - toivottavasti.


Tässä vielä sopuisina...

Niinpä meillä on tänään edessä operaatio pallit pois... Soittelin heti eilen eläinlääkärille ja pyysin aikaa niin pian kuin mahdollista. Saimme sen tälle iltapäivälle. Siihen asti pidämme puput erillään, kuljetamme ne eri laatikoissa toimenpiteeseen ja tutkittavaksi muutenkin. Sen jälkeenkin on varmaan syytä tarkkailla tilannetta ainakin aluksi hyvinkin tarkasti. Toivottavasti kaikki kuitenkin menee hyvin ja veljesten vietit tasaantuisivat. Olen jo miettinyt, että kuopuksen huoneeseen voi toki hankkia toisen häkin ja aitauksen, mutta hankalampaa ja  tylsempää se tietenkin olisi. Kääpiöluppa kun kuitenkin on laumaeläin.

Esikoinen haluaa ehdottomasti olla mukana viemässä ja hakemassa pupuja, mutta kuopus on onneksi isällään (nyt reilun viikon, ihanaa vapaampaa olemista minulle). Saattaisi olla hänelle vähän liian pelottava nähdä puput tokkuraisina. Minulle ainakin oli tiukka paikka taannoinen kollien leikkaus ja siitä heräileminen. Jännä päivä siis tiedossa. Vähän pelottaakin! Joten peukut pystyyn, että anestesia ja leikkaus menevät hyvin. Samoin heräily ja toipuminen. Ja että veljekset mahtuisivat sen jälkeen taas saman katon alle.

6 kommenttia:

  1. Pidetään peukkuja, että pallien poisto sujuu ok ja puput tulisivat taas toimeen keskenään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy toivoa... vähän jännittää! Puolilta päivin mennään.

      Poista
  2. Peukut on pystyssä pupuille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luin ensin, että Peukut on pystyssä pupuillA, ja mietin, onko tämä nyt vähän perverssi toivotus toisiaan nylkyttäville kaveruksille... ;-)

      Mutta kiitos, nyt, kun luin oikein!

      Poista
  3. Pidetään peukkuja pystyssä pupuille :) Toivottavasti pallien vieminen rauhoittaa ja vie tuon nylkytetään-riidellään olotilan pois :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä toivon sitä todella myös. Jouduimme eilen ostamaan toisen häkinkin, kun niitä pidetään nyt erillään. Olen toiveika, että saan sen myytyä eteenpäin jos veijarit vielä toisiaan alkaisivat sietää. Se olisi niin paljon helpompaa!

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana