Sivut


sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Vapaa viikonloppu

Kaikesta huolimatta on ollut oikein mukava viikonloppu. Ja se jatkuu vaan. Kuskasin esikoisen perjantaina kaverilleen ja lauantaina äitini mies haki hänet sieltä heille yökylään. Kuopus lähti isälleen jo torstaina ja palaa vasta maanantaina. Mitä tekee yksinhuoltajaäiti kun molemmat lapset ovat poissa? No, ihan ensin hän ajoi ystävän luo, kun hän yleensä käy meillä. Näinä harvoina kertoina kun olen yksin, pääsen minäkin kyläilemään. Vietimme mukavan tuokion rupatellessa ystävän ja hänen miehensä kanssa. Pieni kuohuvakin siinä tyhjennettiin turistessa. Sitten kipittelinkin jalkaisin kotiin pupujen luo. Ilta kului leppoisasti niitä rapsutellessa ja Voice of Finlandia vahdatessa.

Lauantaina samainen ystävä huokutteli minut markettiin seurakseen ja jessus sentään että siellä oli porukkaa. Sattumoisin nimittäin esiintymässä oli Putous-tähti, josta vilauksen vahingossa näimmekin. Viime vuonna onnistuin osumaan samaan markettiin yhtä aikaa Jani-Petterin kanssa. Kukaan ei usko, kun sanon, että nämä olivat vahinkoja molemmat. Sain luomuostokset taas muutamaksi viikoksi tehtyä ja löysinpä vielä itselleni hameen ja puseron yhteensä kahdella kympillä. Intouduin siis oikein tuhlaamaan... 




Illalla vielä nautiskelimme ystävän kanssa Alkon antimia ja rento oli meininki. Niin taitaa tänäänkin olla. Jotain pientä keksimme esikoisen kanssa jahka hän palaa tänään iltapäivällä kotiin, saunaa ja sen sellaista (joo, kyllä me kuitenkin harvakseltaan peseydytään ja ollaan olosuhteiden pakosta käytetty siihen hanavettä). Ihanaa välillä vaan olla ja öllöttää!

P.S. Blogiini on päädytty haulla Finlandiahiihto 2013 tilannekuvat. Mitvit - olen omistanut sukset viimeksi joskus yläasteella...


***

Piha. Kohta pääsee pihahommiin - tuo metrinen hanki vajenee hurjaa vauhtia, kun sataa vettä. Milloinkahan sitä kesäkukkaa pukkaa? Viime vuonna huhtikuun loppupuolella jo kovasti ihmettelin nousevia krookuksia ja lumetkin olivat terassilta sulaneet. Saa nähdä miten tänä vuonna käy.

14 kommenttia:

  1. Lumet hupenee tosiaan jo ihan kiitettävästi sateiden alla, mut turhaan oon yrittäny bongata leskenlehtiä...

    (Kuiteski oot salaa putous-fani ;-D - en minäkään)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen niin salaa fani etten itsekään tiedä ;-) "Fanitan itseltäni salaa Putousta?!?"

      Ilo oli ajomatkalla katsella miten penkat tosiaan jo paljastuu ja lumi hupenee silmissä. Siksi en valita tästä harmaudesta yhtään!

      Poista
  2. Mä näin jo leskenlehtiä. :)

    Olla öllöttäminen on mukavaa - samoin ystävien tapaaminen. :)

    Nätti hame ja pusero! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä menee kyllä vielä jonkin aikaa että leskenlehdet ilmestyy. Lunta on sen verran paljon, tosin nää viime päivien ilmat kiitettävästi sitä sulattaa. Aika kivaa!

      Teidän pihalla vissin on todellakin paljon keväisempää kun meillä - mulla on metri lunta vielä.

      Poista
  3. En tunnusta tuota hakua, vaikka mies hiihtikin Finlandian. Olin huoltojoukoissa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, niitä tilannekuvia olisi kiva nähdä. Mutta täältä niitä ei kyllä löydy...

      Poista
  4. Kuules Marjaana, mietä vaivaa joku tauti. Omasta blogistani etsitään alastomia norjalaisia hiihtäjiä joten joku yhteys näillä täytyy olla :D
    Eilinen ja rannka vesisade teki todella hyvää ja vei lumia pois vauhdilla, joskin tämän selkosen hiekkatiet ovat yhtä liejua hetken aikaa mutta parempi sekin kuin ne jäätiköt.

    Mahdottoman hyvää sunnuntaita sulle ja tänään tosiaankin vaan ollaan eikä tehdä mitään. (Mä kyllä nykyään ajattelen noin aika monena aamuna eli pitäisikö huolestua?) ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei pidä huolestua, oleskelu on oikein terve olotila. Pikemminkin jos koko ajan on jotain pakonomaisesti puuhaamassa on asiat oikeasti hullusti ;-)

      Jo vain meillä on yhteys - ollaan niin hirveän urheilullisia molemmat että heikompaa hirvittää. Jää moni hiihtäjä toiseksi... tai perässähiihtäjäksi.

      Nautitaan sunnuntaista!

      Poista
  5. Kuulostaa antoisalta viikonlopulta. Muista myös kauneusunet ;)

    Minä nautin vapaasta ja velvoituksettomasta sunnuntaista syömällä aamup... siis brunssia ;) ja lukemalla blogeja oikein ajan kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ehdottomasti kauneusunet! Eilen jo otinkin, kohta taidan pötkähtää tuohon sohvalle kirjan kanssa. Se on takuuvarma konsti houkutella unta.

      Nautinnollista sunnuntaita sinnekin, otetaan iisisti.

      Poista
  6. Ihanaa, ole vaan ja öllöttele, kuullostaa mahtavalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin mä suunnittelin. Ja saunakin lämmitetään vielä illan päälle. Kyllä sitten kelpaa uutta viikkoa aloitella.

      Leppoisaa sunnuntaita sullekin!

      Poista
  7. ihanvärinen pusero .. Kohta on taas viikonloppu ohi ja hyvää viikonalkoa sinulle ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen siihen itsekin tosi tyytyväinen. Hintakaan ei päätä huimannut: 10e. Pesin sen ja aion laittaa huomenna farkkujen kanssa töihin.

      Mukavaa viikkoa, Nata!

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana