Sivut


lauantai 17. marraskuuta 2012

Ei pöllömpää

Otan täten vaatimattomaksi tavoitteekseeni, etten pistä nokkaani ulos koko viikon-loppuna. Olen valmistautunut koitokseen varsin hyvin. Hommasin torstaisella markettireissullani sekä ruokaa että juomaa yllin kyllin. (Se Beaujolais Nouveau oli pahaa. Loppu pääsee Calimochoksi.) Eilen vielä poikkesin kotikonnuilla kaupassa, kun olin tyystin unohtanut poikien lauantaisaunaherkut. Ja oman olueni. Kuopukselle ainakin tulee kaveri leikkimään, niin aika ei tule ihan hirveän pitkäksi. Sitten on luvassa ne pakolliset ja leppoisat sekä ei-niin-leppoisat sauna, Avara luonto ja siivoaminen. Piparkakkutaikinaakin on vielä jäljellä. Luulen, että näillä eväillä onnistumme.

Vaikka eilen ja toissapäivänä vähän aurinko pilkottikin, tämä yleinen harmaus nyt ihan tosissaan koittaa vetää mieltäkin mustaksi. En ole mikään pakkasten ylin ystävä, mutta sellainen muutama aste ja vähän lunta tekisi nyt terää. Vaan eipä taida ihan heti olla luvassa. 10 vuorokauden ennuste paikkakunnallemme lupaa paria lämpöastetta, pilvistä ja sateista, eli jos taivaalta jotain tulee, se on joko vettä tai räntää. Äkkiä muistan miksi inhoan marraskuuta. Hrrrr. Grrr. Mrrr.


Kuva ja pöllöt Tiana X:n taitava Tinkki


Silläkin uhalla, että huomisen postauksen jälkeen luulette minun jatkuvasti roikkuvan nettikaupoissa hillittömästi tuhlaillen, esittelen mitkä söpöliinit tilasin itselleni piristykseksi tässä vähän aikaa sitten. Uumoilin, ettei oikein voi olla kauhean huonolla tuulella, kun roikkuu kaksi höpsöä pöllöä korvista. Eivätkä vastaantulijatkaan ehkä voi! Ihan siksi vaan... Ja olin kyllä oikeassa. No okei, on tuolla korukaupassa tullut muutenkin vierailtua jokusen kerran. Tässä fiilistelykuva viime kesältä. Nilkkakoru on myös Tinkin käsialaa.




***

Joku saattaa muistaa kuopuksen kalsarit, joille tippui kuolaa. No, viikolla täällä taudinpesässä imeskeltiin kurkkupastilleja:

"Äiti mun oli pakko pitää kieltä suusta ulkona kun tää pastilli oli niin tulinen. Ja mun kielestä tippu kuolaa kirjan päälle. Haittaakse?"

6 kommenttia:

  1. Huomenta. Jouduin vilkaisemaan kahteen kertaan kun luulin sun hommanneen Angry Birds - korvikset. Ei sen puoleen, noi on perin hauskat ja kertoo ainakin mun mielestä kantajansa positiivisesta asenteesta. Noi kuopuksen kommentit ovat vertaansa vailla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hittolainen, nuohan voisi melkein olla Angry Birdsit. Kysäisenkin kuopukselta mitä hänen korkeutensa on mieltä. Se on kyllä ihan tappavan hauska tyyppi, vaikka kuolaakin kirjaston kirjojen päälle. (No, esikoinen onnistui taaperona kakkaamaan kirjaston kirjan päälle. Meni poistoon!)

      Poista
  2. :D Unohdin muuten kommentoida sitä sun eilistä linkkiä tuolla meikäläisen blogissa, sillä piirroshahmolla oli perin myrtynyt ja kuvaava ilme ( ihmisistä yleensä) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta. Sääli että tämä elämä tuntuu olevan niin kovin karua, että se on ihmisten perusilme (ja asenne). Minä koitan säilyttää vähän pilkettä silmakulmassa ja hymynkaretta, vaikka välillä vähän vituttaakin. Yleensä kyllä ei!

      Poista
  3. Ihanat pöllöt! Minullakin on pöllökorvikset(elvarikorujen) ja ne herättävät hilpeyttä aina, varsinkin asiakkaissa. Töissä on kiva koreilla korviksilla kun päällä on kaupan oma univormu ja tukankin pitää olla soveliaasti piilossa. On sitten edes jotain persoonallista. =)

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä omistan pöllöjen lisäksi ainakin leppäkertut, maatuskat ja sammakot.

      Mukavaa viikonloppua sinnekin. Keksin juuri kahdeksan satunnaista faktaa ja ajastin ne tiistaille... Tulossa siis!

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana