Sivut


lauantai 15. syyskuuta 2012

Osta hupsu äiti. Halvalla.

Saakohan tuo esikoiseni minusta traumoja, kun kuitenkin on aika herkässä iässä juuri nyt? Vanhempainillassakin todettiin, että kahdeksas luokka on etenkin pojille kovin vaikeaa aikaa. Pitäisi keskittyä opintoihin, jotka alkavat jo olla kovastikin haastavampia kuin aiemmin. Läheskään kaikki edellisvuoden arvosanat eivät paljoa paina tulevassa päästötodistuksessa ja hormoonitkin hyrräävät jo melkein yhtä kovaa kuin mopot koulunpihalla. Niin ja se mopo, saako sitä vai ei?




Meille oli ilmestynyt jääkaapinoveen kyseinen teksti. Olisikohan tässä nyt syytä huolestua? Tai pitäisiköhän minun muuttua vähän normaalimmaksi? Pukeutua ja käyttäytyä hillitymmin? Eilen tosin oli melkein normaalit vaatteet töissä - mitä nyt pienet silmälasit kaulassa ja suonikohjusukkahousut jalassa. Lupaan, muuten, ettei tästä päivän nasu- jutusta tule perinnettä. Nyt vaan on pari kertaa tehnyt mieli räpsäistä kuva ja jakaa teidänkin kanssanne. Ja ihania kommentteja olen saanutkin.



Käyttäytymisestä vielä, että olen nyt viherpipertänyt ja puhdistautunut ja pitänyt (melkein) paastoa punaviinistä jo puolet syyskuusta. Taidan jatkaa vielä itsesuomintaa. Meni nimittäin taannoin pikkuveli- ja Frederik -viikonloppuna hieman, hmmm, liiallisuuksiin nautiskelu. Miten sitä aikuinen ihminen voikin olla niin turkasen tyhmä, että kuvittelee pysyvänsä itseään 10 kiloa painavamman pikkuveljensä tahdissa? Tai että edes tarvitsisi pysyä. Gnnjääääh. (Huomaatteko, aika kauan meni, että pystyin tämän edes teille tunnustamaan. Morkkis morkkis morkkis vaivaa edelleen!)

Tänään alkoholitonta olutta saunassa. Ja alkoholitonta siideriä saunan jälkeen.

***

P.S. Nyt löytyi voittaja jopa tälle iranilaiselle painonnostajalle tai siis hänen nimelleen.
Vai mitä olette mieltä tästä kirjailijasta: Shams ad-Dîn Muhammad Ibn ‘Uthmân adh-Dhahabî?

Siunattu copy-paste.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Marjaana