Sivut


lauantai 19. toukokuuta 2012

Mikä mahtaa olla in

Muistatteko riemuni, kun löysin lähikaupasta luomupaahtoleivän? Silloin sain pitkällisten ponnistelujen jälkeen kuopuksenkin syömään luomuleipää.



Nyt löysin ilokseni myös hapankorppuja ja ruispuikuloitakin luomuna. Lisäksi näin netissä mainoksen ruispaloista. Näyttipä noita olevan parikin eri versiota, pikaisen googlauksen perusteella. Toivottavasti rantautuvat tänne pian. Jälkiuunileipää ja ruisnappeja täältä on jo saanutkin, mutta nämä uudet tulokkaat ovat todella tervetulleita lisiä meidän leipäkaappiin.



Kuva täältä
Kuva täältä

Jopa meiltä täältä maalta saa jo mainion valikoiman päivittäistavaroita luomuna. Harvemmin enää tarvitsee käydä markettireissulla, ja hyvä niin. Toisessa kaupassa vaihtui juuri kauppias ja väijyin pitkään oikeaa hetkeä jututtaakseni uusia kauppiaita. Halusin toivottaa heidät tervetulleeksi ja kertoa, että arvostan Pirkan satsausta Reiluun kauppaan ja luomuun. Ja samalla toki toivoin, että nämä tuotteet säilyisivät valikoimissa - miksei jokunen uusikin olisi tervetullut. Tarkistin nimittäin Pirkan sivuilta, että "vastuulliseksi" merkittyjä tuotteita oli jo liki 200. Mukana ovat ympäristö-
merkityt, vapaan kanan munat, Reilun kaupan tuotteet, sertifioidut kalatuotteet- ja  kahvit ja tietysti luomu.

Minusta tuntuu, että luomu taitaa olla in!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Marjaana